Onderhoudsbeurt voor buitenboordmotor en boot inclusief mogelijkheid tot winterstalling

Onderhoudsbeurt buitenboordmotoren en onderhoud boot

Wij hopen dat u ondanks de weinige zonnige dagen in Nederland dit jaar toch regelmatig heeft kunnen genieten van uw boot!

Omdat het einde van het vaarseizoen in zicht is begint onze agenda voor de winter werkzaamheden als onderhoud en reparaties alweer vol te raken. Om een zo goed mogelijke planning te maken en u te kunnen garanderen dan uw boot weer compleet nagekeken en onderhouden is voor het nieuwe seizoen, beginnen wij graag tijdig met het plannen van de onderhoudswerkzaamheden.

WINTERSTALLING

Veel eigenaren van een boot lopen tegen het probleem aan dat zij geen geschikte plek voor de stalling van de boot in de winter kunnen vinden. Wij spelen op dit probleem in door stallingsruimte voor uw boot aan te bieden. Wij kunnen uw boot overdekt stallen of buiten, dit is aan u de keus. De boot wordt indien gewenst bij u opgehaald, schoongemaakt en wij dragen er zorg voor dat de boot op de afgesproken datum er weer helemaal klaar voor ligt, zodat u het aankomende vaarseizoen zonder zorgen weer kunt genieten van de zon op het water.

Boot accessoires en dekzeil voor boot

Ook voor accessoires voor uw boot kunt u bij ons terecht. Heeft u afgelopen vaarseizoen behoefte gehad aan een dieptemeter, fishfinder of zwemtrap voor op uw boot? Wij kunnen dit allemaal voor u regelen. Ook een op maat gemaakt dekzeil voor uw boot kunnen wij voor u verzorgen. Wij maken het zeil op een gebruiksvriendelijke manier zodat het ook makkelijk te bevestigen is wanneer uw boot in het water ligt. Hierbij maken wij gebruik van duurzame en kwalitatief goede materialen.

ONDERHOUD en Antifouling

Wij adviseren u onderhoud aan uw boot en motoren uit te laten voeren voordat de boot de winterstalling in gaat. U kunt hierbij denken aan technische controle van de motoren, het aanbrengen van antifouling, een anti-slip vloer laten monteren of schadeherstel. Mogelijke reparaties kunnen we bijtijds verrichten, zodat onverwachtse problemen bij de start van het aankomende vaarseizoen worden voorkomen. Zo kunt u direct varen, zodra u dit wenst.

Bent u geïnteresseerd in onderhoud, een complete refit (grote aanpassing aan uw boot) of een onderhoudsbeurt? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. 

Yamaha buitenboordmotoren / Mercury buitenboormotoren / Suzuki buitenboormotoren / 50pk tot en met 627pk

WATER IS THE
DRIVING FORCE
OFF ALL NATURE

Keep up to speed with John Biesheuvel!

Neem contact op