Service

Service

Ons doel is om u te ontzorgen en dat zien wij heel breed: van het uitvoeren van complete refits en onderhoudsbeurten tot het schoonhouden en vaarklaar maken van uw boot in de haven.

Samenwerking

John Biesheuvel Watersport is grootafnemer van buitenboordmotoren in het hogere segment. Wij leveren dan ook alle merken motoren, zowel binnen- als buiten boordmotoren. Dankzij onze specifieke kennis in het hoge segment en onze ervaring in offshore racing zijn wij in staat de prestaties van uw motor(en) te optimaliseren met custom-made propellers, hydraulische liften en motortuning. Ook kunnen wij uw motoren in een door u gewenste kleur spuiten of voorzien van bestickering.

Stalling & Transport

Bij John Biesheuvel Watersport kunt u ook terecht voor het stallen van uw boot, dit doen wij zowel binnen als buiten, aan u de keus. De boot wordt gehaald, schoongemaakt en wij dragen er zorg voor dat de boot op de afgesproken datum er weer helemaal klaar voor ligt!

Ook transport van en naar het buitenland is mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en uiterst scherpe offerte.

WATER IS THE
DRIVING FORCE
OF ALL NATURE

Keep up to speed with John Biesheuvel!

Neem contact op